ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Лах Ірина Євгенівна

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

15.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10/134
Про зарахування на квартирний облік

 
РАДЕХІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ    КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
Від  16 липня 2024  року  № 10/134    
         
Про зарахування
на квартирний облік
     
 
Розглянувши заяву  та подані документи гр.Рогуцького Миколи Онуфрійовича (місце реєстрації проживання – село Корчин, вул.Зарічна,14а), особи з інвалідністю 2 групи внаслідок війни,  про зарахування його на квартирний облік Радехівської міської ради для покращення житлових умов, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», п.4 ст.44 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Україні», Житловим кодексом України, виконком Радехівської міської ради
 
В И Р І Ш И В :
  1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Радехівської міської ради гр.Рогуцького Миколу Онуфрійовича, 1979р.н., особу з інвалідністю 2 групи внаслідок війни для покращення житлових умов. Проживає в індивідуальному житловому будинку на вул.Зарічна,14А у с.Корчин, чотири кімнати житловою площею 70,9 кв.м. На цій площі зареєстровано та проживає  4 осіб: заявник, Рогуцька М.В.-дружина, Рогуцька Н.М.-донька, Рогуцька М.М.-донька. Даний житловий будинок є власністю доньки заявника Рогуцької Надії Миколаївни.
  2. Включити гр.Рогуцького Миколу Онуфрійовича, 1979р.н., з 16 липня 2024 року в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі на підставі Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
  3. Рішення набирає чинності з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради.
 
Перший заступник міського голови                                     Володимир ШЕВЧУК