ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

24.07.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 148
Про погодження розрахунків з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення та поводження з побутовими відходами по КП «Радехівське МВКГ».

РАДЕХІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 24 липня 2024  року  №148

Про погодження розрахунків 
з різниці в тарифах на послуги з
централізованого водопостачання, 
централізованого водовідведення
та поводження з побутовими відходами
по КП «Радехівське МВКГ»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною четвертою статті 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Радехівської міської територіальної громади на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням сесії Радехівської міської ради від 13 вересня 2023 року №3, рішень виконавчого комітету від 17 жовтня 2023 року №152 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2024 рік КП «Радехівське ВКГ» та № 153 «Про тариф на послуги з поводження з побутовими відходами на 2024 рік для КП «Радехівське ВКГ», заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Радехівської міської ради Л.Прус та враховуючи подані КП «Радехівське МВКГ» розрахунки різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення та поводження з побутовими відходами, виконавчий комітет Радехівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Погодити різницю в тарифах на послуги для населення з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення та поводження побутовими відходами та фактичними витратами КП «Радехівське МВКГ» на їх виробництво за квітень-червень 2024 року та затвердити суму, що підлягає відшкодуванню за зазначений період в обсязі 669 603,59 грн. згідно з додатком до цього рішення.
  2. Відділу бухгалтерського обліку, планування та звітності (І.Мандзя) провести  відшкодування витрат, що пов’язані з дією цін/тарифів на послуги з  централізованого водопостачання, централізованого водовідведення та поводження з побутовими відходами, нижчих від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво КП «Радехівське МВКГ» в сумі 669 603,59 грн. в межах затверджених бюджетних призначень за КПКВ 0116071 «Відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на теплову енергію, у тому числі її виробництво, транспортування та постачання, комунальні послуги, що затверджувалися або погоджувалися рішенням місцевого органу виконавчої влади та органу місцевого самоврядування, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання)».
  3. Контроль  за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Шевчука В.П.
  4. Рішення набирає чинності з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради.

Міський голова                                Степан КОХАНЧУК