ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

16.04.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 72
Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню в населених пунктах Радехівської міської територіальної громади.

РАДЕХІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 РІШЕННЯ   
 
Від  16 квітня  2024  року  № 72                           
 
Про затвердження актів
обстеження зелених насаджень,
 що підлягають видаленню
в населених пунктах Радехівської
міської територіальної громади
 
Керуючись п.7 ч.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах від 01.08.2006р. № 1045, беручи до уваги  рішення виконавчого комітету № 11 від 30.01.2024 року «Про створення Комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню в населених пунктах Радехівської міської територіальної громади»  та акти №3 і №4 обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню в населених пунктах Радехівської міської територіальної громади  від 15.04.2024р., виконком Радехівської міської ради
 
В И Р І Ш И В:
  1. Затвердити акти №3 та №4 обстеження зелених насаджень,  що підлягають видаленню в населених пунктах Радехівської міської територіальної громади  від 15.04.2024р. /додається/
  2. При зрізанні дерев коштом міської громади, дати дозвіл на використання деревини і гілля для потреб закладів соціальної інфраструктури і малозабезпечених жителів відповідних територій.
  3. Дати дозвіл юридичним і фізичним особам на видалення вказаних в акті дерев розрахунком за рахунок зрізаної деревини, при умові виконання робіт звалювальниками відповідної кваліфікації і очищенні території від гілля і порубочних рештків.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань роботи виконавчих органів Ковальського П.І.
  5. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на офіційному Веб-сайті міської ради.
 
Міський голова                                                                    Степан КОХАНЧУК