ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

VI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

16.04.2024

Статус:

Прийнятий вцілому

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 76
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №32 від 14.02.2024 «Про присвоєння фактичної та поштової адреси, найменування іменованого об’єкту нерухомого майна межами населеного пункту с. Бабичі»

РАДЕХІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ 
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
 
Від  16  квітня  2024  року  №  76                             
 
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету
№32 від 14.02.2024 «Про присвоєння фактичної та поштової адреси,
найменування іменованого об’єкту нерухомого майна межами
 населеного пункту с. Бабичі»
 
 Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування України», статтями 26.3,-26.5 Закону України «Пpo регулювання містобудівної діяльності». Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомою майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 року № 690, та розглянувши заяву (клопотання) №381 від 13.02.2024р. на присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна за межами населеного пункту с. Бабичі від гр. Ярослава Браташа і додані до заяви документи, щодо присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна, що знаходяться на території Радехівської міської територіальної громади за межами населеного пункту село Бабичі,  виконком Радехівської міської ради
В И Р І Ш И В :
  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Радехівської міської ради№135 від 14.02.2024 «Про присвоєння фактичної та поштової адреси, найменування іменованого об’єкту нерухомого майна межами населеного пункту с. Бабичі», що знаходяться на території Радехівської територіальної громади за межами населеного пункту с. Бабичі, а саме пункт 1  до даного рішення викласти в новій редакції : «1» Комплексу будівель та споруд що знаходяться на території Радехівської територіальної громади за межами населеного пункту с. Бабичі присвоїти наступну поштову та фізичну адресу:Україна, Львівська область, Червоноградський район, за межами населеного пункту село Бабичі, Радехівська міська територіальна громада, Комплекс будівель та споруд №2
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника голови міської ради Шевчука Володимира Петровича.
  3. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення на офіційному веб-сайті Радехівської міської ради Львівської області.
 
 
 
Міський голова    Степан КОХАНЧУК